De Locatie

De Kick-off week vindt plaats in Oostenrijk, in de provincie Karinthie (Kärnten). Kärnten is de meest zuidelijke provincie van Oostenrijk, en ligt tegen zowel de Sloveense als ook de Italiaanse grens aan.

We wonen zelf in Haus Seidendorf (www.haus-seidendorf.com) en daar bieden we ook het onderdak en een deel van het programma tijdens de Kick-off week aan. Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers in Haus Seidendorf kunnen onderbrengen, passen we de locatie van de Kick-off weken telkens aan aan het aantal deelnemers. Het alternatieve verblijf is altijd net zo goed of beter als Haus Seidendorf.

Je hebt altijd een eigen slaapkamer, tenzij je zelf aangeeft een slaapkamer te willen delen met bv een partner of vriend(in). De badkamer deel je met maximaal 3 andere personen. We eten als groep samen in de eetkamer. Verder is er een algemene verblijfsruimte met o.a. televisie. De meeste activiteiten zullen buiten plaatsvinden. We hebben echter een uitwijkmogelijkheid binnen bij onbehoorlijk onbeschaafd weer.

Je kunt zowel met eigen vervoer als ook met de trein of met het vliegtuig (Klagenfurt 15 min, Graz 75 min, Ljubliana 90 min) komen.