Het Concept

De Achtergrond

Als we gezonder willen leven, gewicht willen verliezen, of een andere verandering in onze levensstijl willen aanbrengen, dan krijgen we niet een, maar twee vraagstellingen.

Ten eerste: hoe kunnen we gezonder gaan leven? Hoe kunnen we gewicht verliezen? Hoe kunnen we onze levensstijl aanpassen?

En als bijkomend, of liever gezegd na-komend, probleem: hoe houden we het vol?

De succesverhalen kennen we allemaal. Yes! Tien kilo kwijt! Yes! Een halve marathon gelopen! Maar de succesverhalen die we lezen, stoppen met het bereiken van het doel. Maar blijven de kilo’s weg? Of zitten ze er een jaar later weer aan .. met rente?

Vier Pilaren

Veranderingen in je levensstijl kun je op verschillende manieren bereiken. Ons programma is gebaseerd op vier elementen die als pilaren of stoelpoten het resultaat ondersteunen. Twee elementen zullen geen verrassing voor je zijn: voeding en beweging. Ook wij vinden deze twee elementen heel belangrijk, en ze vormen dan ook de helft van het programma. Meer informatie vind je onder Het Programma / Voeding en / Sport. Iets minder bekend is het belang van je mentale kracht. We bedoelen hier niet je ‘wil om te slagen’ – die is namelijk niet echt geschikt om op lange termijn iets voor je te betekenen, maar oefeningen die concreet kunnen helpen om je doel te bereiken. Tenslotte de laatste pilaar: langdurige persoonlijke ondersteuning. We laten je niet vallen na de Kick-off week. Tijdens de Kick-off week leggen we samen met jou de basis voor het vervolg.

Jouw inzet

Commit staat voor inzet, investeren, jezelf geven, er voor gaan.

Your health, jouw gezondheid.

We verwachten van jou dat jij je inzet. Helemaal. Jij Commit jezelf. En dat mag je van ons ook verwachten.