Het Programma

Het Commit Programma steunt op 4 pilaren: voeding, sport, mentale kracht & follow-up.

De Kick-off week bestaat uit 6 modules van elk 1 dag en vindt plaats in Oostenrijk. De 6 modules kun je als een week achter elkaar boeken, maar ook als 2x een halve week of als 6 losse dagen.

Elke dag is opgebouwd uit sporteenheden, maaltijden, en workshops. We beginnen met een ronde ochtendsport (ja, ja, we beginnen rustig, en pas na een kop koffie), gevolgd door ontbijt & de eerste workshop. Dan gaan we wat langer sporter, gevolgd door de lunch en de tweede workshop. Daarna volgt het middagblok sport, ontspanning, tijd voor jezelf, het diner en weer tijd voor jezelf.

Het thema van de workshops wisselt per dag en vormt zo een module. Er zijn 2 modules over voeding, 2 over training en 2 over mentale kracht. Als je alle 6 de modules afgerond hebt, ben je klaar voor het vervolgtraject: de follow-up:)

Je vertrekt met een plan voor de eerste maand. Elke week hebben we contact en kunnen we je plan aanpassen of bijstellen. We zorgen voor meerdere sociale vangnetten, zoals een eigen community en buddy systeem. Het meeste gaat op wens van de deelnemer, van jou. Maar we rekenen wel op Jouw Inzet. Jij Commit jezelf.