de Locatie

De Kick-off weken vinden plaats in Haus Seidendorf (www.haus-seidendorf.com). Seidendorf ligt in de gemeente St Kanzian aan de Klopeinersee, het warmste meertje van de Oostenrijkse provincie Karinthie (Kärnten). Meer informatie over de prachtige omgeving vind je op de website www.klopeinersee.at. Tijdens de Kick-off week heb je af en toe vrij om zelf de omgeving te verkennen. Ook kun je voor of na deze week een extra vakantie boeken in de omgeving – zeker de moeite waard! Onze appartementen in Haus Seidendorf kun je buiten de Commit weken om gewoon als gast boeken.

Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers in Haus Seidendorf kunnen onderbrengen, huren we indien nodig extra accomodatie. We garanderen dat een alternatief verblijf minimaal zo goed is als Haus Seidendorf.

Je boekt standaard een eigen slaapkamer, tenzij je aangeeft een kamer te willen delen met een vriend of vriendin (korting). De badkamer deel je met maximaal 3 andere personen. We eten als groep gemeenschappelijk in de eetkamer. Verder is er nog een algemene verblijfsruimte.

De meeste activiteiten zullen buiten plaatsvinden. We hebben echter een uitwijkmogelijkheid bij onbehoorlijk onbeschaafd weer.

Je kunt met eigen vervoer komen – parkeermogelijkheden hebben we voldoende. Ook kun je met de trein reizen tot Klagenfurt of zelfs tot bijna voor de deur (station Tainach-Stein). Als je liever met het vliegtuig komt, kijk dan eens op de sites voor de vliegvelden Klagenfurt (15 min), Graz (75 min) of Ljubliana (90 min). Natuurlijk helpen we je graag de beste variant uit te zoeken.