het Concept

Commit gaat over veranderingen in je levensstijl, ‘lifestyle changes’ in trendy woordgebruik. De verandering die je nastreeft, kan zijn: ik wil gezonder gaan leven, ik wil gewicht verliezen, ik wil een betere balans vinden tussen werk en vrije tijd. Ongeacht de verandering op zich, zullen de vragen die je jezelf stelt steeds dezelfde zijn. Hoe kan ik mijn doel bereiken? Hoe houd ik het vol?

Vier Pilaren en de verbinding

Ons Commit programma is erop gericht jou te ondersteunen in het bereiken en behouden van een verandering in je levensstijl. Commit is gebaseerd op vier elementen die als pilaren of stoelpoten het proces ondersteunen, namelijk Voeding, Beweging, Mentale kracht en Follow-up.
Tenslotte hebben we nog een vijfde factor die de vier pilaren verbindt en bijeen houdt. Het latje tussen de stoelpoten dat voor de stabiliteit zorgt: Persoonlijk contact.

Jouw inzet

Commit staat voor inzet, investeren, jezelf geven, er voor gaan. We verwachten van jou dat jij je inzet, 100%. En datzelfde mag je ook van ons verwachten.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om te bellen naar +43 676 749 6 747 (Susan), of stuur een email naar info@commit2yourhealth.com