Mentale kracht

Wat bedoelen we eigenlijk met mentale kracht? In dit geval bedoelen we niet je wilskracht of je doorzettingsvermogen – die worden namelijk zwaar overschat als succesfactor in het veranderen van je levensstijl. Nee, we bedoelen de kracht van je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn neemt miljoenen malen meer indrukken waar dan je bewuste zintuigen. Het is verantwoordelijk voor het grootste deel van je dagelijks handelen.

Als je daarom alleen op bewust niveau een verandering in je levensstijl doorvoert, dan ben je eigenlijk bij voorbaat gedoemd te mislukken. Het gaat waarschijnlijk even goed, maar op langere termijn is het een strijd die je bijna niet kunt winnen. Voor succes op lange termijn moet je leren samen te werken met je onderbewustzijn.

In de Workshops gaan we hier dieper op in. Hoe kun je je onderbewustzijn mee laten werken? Hoe kun je verhinderen dat je onderbewustzijn jouw pogingen om iets in je leven te veranderen, gaat saboteren? We gaan op een hele concrete manier je onderbewustzijn meenemen op je reis. Oefeningen doen die je helpen jouw doel te bereiken. En dat is een ontzettend leuke ervaring – niet zweverig of alternatief, gewoon bewezen en verantwoord!