Over Commit

Commit zou ook ‘Bootcamp Drei Türme revisited‘ kunnen heten. Of ‘Bootcamp 3T 2.0‘.

Tussen 2014 en 2019 hebben we jaarlijks een speciale sportweek, ‘Bootcamp Drei Türme’, georganiseerd in ons Gasthof Drei Türme, in Montafon / Vorarlberg / Oostenrijk. Een week lang kwamen we met een kleine groep deelnemers en super gemotiveerde en motiverende trainers bij elkaar om intensief te sporten, en gezond (en toch lekker) te eten.

Samen afzien. Samen afvallen. Samen vet omzetten in spieren. En na elke week waren we zoooo trots op onszelf en op elkaar. Wat hebben we wat emmers vet weg getraind en weg gegeten…

Deze Bootcampweken vormen de basis van het Commit programma. Maar er ontbrak iets. Wat kun je toevoegen of veranderen aan het Bootcamp programma om langdurig een verandering in levensstijl te kunnen bewerkstelligen?

Wat is het verschil tussen Commit in vergelijking met de Bootcampweken?

  1. Commit houdt niet op na een week. Tijdens een coaching sessie in de Kick-off week maken we samen met jou een plan. We blijven een jaar lang in contact met jou, zodat je gemotiveerd blijft om aan je doel te werken (de Follow-up).
  2. De tak Mentale kracht is veel belangrijker geworden en vormt nu een wezenlijk deel van het programma met 2 van de 6 modules.
  3. In plaats van 1x een Bootcampweek per jaar plannen we vanaf 2022 circa 8 Kick-off weken per jaar. Deze weken kun je ook als Refresher week boeken als je voorheen al eens een Kick-off week hebt meegemaakt.
  4. We verdelen de Kick-off week in 6 duidelijke eenheden die ook als 2x een halve week of 6x een dag te boeken zijn (vooral handig als je dichtbij woont).
  5. De nieuwe locatie in Kärnten is ontzettend veelzijdig: natuurlijk zijn ook hier prachtige bergen, maar vanuit huis kunnen we direct onze activiteiten op vlak land uitvoeren. Bovendien is de Klopeinersee niet ver weg!

Dit zijn niet alle, maar wel de meest belangrijke verschillen. Bovendien staan we niet stil – natuurlijk blijven we het programma veranderen en verbeteren!