Over Corona

Er is maar één ding zeker in deze tijden en dat is de onzekerheid.

Dan kun je stil gaan zitten wachten tot de wereld weer ‘normaal’ is. Of je kunt plannen maken, je voorbereiden en je verheugen op het moment dat er weer van alles mogelijk is. Eén keer raden wat wij doen.

Wij hopen dat ook jij die keuze maakt. Ondanks deze onzekere tijden kijk jij vooruit en neem je je voor iets goeds voor jezelf te doen. Je gaat gewoon ons Commit programma boeken, je gaat je verheugen op een fijne, energieke, motiverende week in Oostenrijk en een ondersteunende Follow-up periode erna.

Wees gerust: we gaan jou echt niet met het risico opzadelen dat je met een betaalde reservering blijft zitten en je je geld kwijt bent als Corona roet in het eten blijft gooien. We zijn hartstikke flexibel in onze planning en in onze voorwaarden.

Stel je voor, je boekt nu het Commit programma. Wat kan er mis gaan en wat zijn dan de consequenties?

  1. Wij annuleren jouw geboekte week vanwege Corona? Jij kunt dan zelf kiezen wat je wilt. We betalen jou het aan ons overgemaakte bedrag volledig terug. Of je kunt je reservering doorschuiven naar een andere week.
  2. Jij wilt je reservering annuleren vanwege Corona? Zie 1.

In alle redelijkheid moeten we natuurlijk wel een termijn aanhouden. Deze hebben we nu op 2 weken gesteld. Dus tot 2 weken voor start van jouw week kun je kostenloos annuleren. Op dat punt, 2 weken voor de start, hebben we met jou contact over de Corona situatie en over de door ons genomen Corona maatregelen. We houden natuurlijk rekening met de dan-geldende relevante richtlijnen, die voor de hotelbranche en de sportscholen. Informatie over het actuele reisadvies van Nederland vind je hier. De website van de Oostenrijkse regering over de actuele Corona maatregelen vind je onder deze link.

Tip van de dag: ga – net als wij – vol in de planning voor jouw toekomst. Boek het Commit programma. Zonder zorgen en met volledige flexibiliteit.

Een klein extraatje om je te motiveren om je voor de Try-out week van 12 juni 2021 aan te melden:

Mocht de Try-out week van 12 juni niet doorgaan vanwege Corona, dan bieden we je niet alleen een kostenloze annulering aan, maar daar bovenop een GRATIS voorbereiding op jouw toekomstige Kick-off week in september 2021 of in 2022!

Dat betekent: minimaal 1x een gratis coaching via bv Zoom EN een voorbereidende variant van onze Follow-up tussen juni en september!

Je kunt zo – ondanks Corona – toch al beginnen met de veranderingen die jij in je levensstijl wilt aanbrengen. Tevens kun je gericht toewerken naar je Kick-off week in Oostenrijk, zodat die nog effectiever kan zijn. Dit extraatje is gratis en volledig vrijblijvend. 

Heb je nog vragen? Aarzel niet om te bellen naar +43 676 749 6 747 (Susan), of stuur een email naar info@commit2yourhealth.com