Op vakantie in Oostenrijk en nog afvallen ook?

Commit!

start je slanke toekomst met een vakantie op een supermooie plek in oostenrijk

Je wilt afvallen en toch op vakantie in Oostenrijk?

In je eentje is het moeilijk om gewicht te verliezen, om een dieet vol te houden en langdurig gezond te leven.

Maar met persoonlijk contact – samen – lukt het wel! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij beter in je vel zit. En dat tijdens een vakantie op een van de mooiste en warmste provincies van Oostenrijk: Karinthie, met haar warme meren en prachtige bergen, de Karawanken. Hoe vet is dat?!

Ons programma heet Commit to your health, oftewel: Jouw gezondheid – ga er voor!

Je kunt kiezen uit een afval-vakantie in een groep (de Commit Groepsweek), of een gezonde vakantie helemaal exclusief voor jou (Commit Individueel). Je verblijft aan de Klopeinersee in het zuiden van Oostenrijk, tegen de grens met Italie en met Slovenie.
 

Gezond afvallen tijdens je vakantie in Oostenrijk – de Groepsweek

 • Een sportieve, afwisselende, all-inclusive week aan de Klopeinersee in Kärnten, met de focus op sport, bewegen en gezond eten. Als je wilt afvallen, dan ga je gegarandeerd slanker terug na deze sportieve vakantie in Karinthie!
 • We koken voor je, gezond & lekker. Alle maaltijden en (gezonde) drankjes zijn inbegrepen.
 • Je sport & beweegt veel, begeleid door ervaren en motiverende trainers. Er is veel aandacht voor jouw eigen nivo en jouw persoonlijke doelen. Alle trainingen en activiteiten zijn inbegrepen.
 • Je vertrekt na deze gezonde vakantie in Oostenrijk met een 3-maanden follow-up plan, afgestemd op jouw doel (bv een loop- of voedingsschema).
 • Hier vind je een uitgebreide beschrijving van het package ‘Commit Groepsweek’

Slanker na je vakantie in Oostenrijk – jouw eigen prive verblijf

 • Een sportief, afwisselend, all-inclusief verblijf van 5 tot 7 dagen (3, 4 of 5 volle dagen, plus aankomst- en vertrekdag) in Oostenrijk. We gaan samen aan de slag met jouw doelen, via o.a. coachings, Running Therapy, ontspanningsoefeningen, sport en beweging in de prachtige Oostenrijkse natuur.
 • Alleen of (als je wilt) samen met een vriend/vriendin. 
 • Alle maaltijden, snacks en (gezonde) drankjes zijn inbegrepen.
 • De inhoud en de intensiteit van het programma wordt helemaal op jou afgestemd.
 • We sporten & bewegen veel, met 1-op-1 begeleiding. Alle trainingen en activiteiten zijn inbegrepen.
 • Je vertrekt met een persoonlijk 3-maanden follow-up plan. Elke 2 weken hebben we telefonisch of online contact. Na 3 maanden maken we samen een vervolgplan, wederom voor 3 maanden. Na 6 maanden bespreken we samen een vervolgtraject.
 • Hier vind je een uitgebreide beschrijving van het package ‘Commit Individueel’

Ik wil niet wachten tot ik in Oostenrijk op vakantie ga - ik wil NU beginnen met afvallen!

Wie steekt achter het Commit afval-programma in Oostenrijk?

Commit is bedacht en opgezet door mij, Susan. Waarom? Omdat het er nog niet is. En dat is een gemis.

Al heel wat jaren probeer ik gezonder te leven, af te vallen, meer te bewegen. Daarom ben ik in 2014 begonnen om regelmatig speciale vakanties in ons hotel in Oostenrijk te organiseren met het doel om fitter te worden en gewicht te verliezen. Fantastisch! Elke sportweek (Bootcamps noemden we die) was een mooie stap in de slankere richting. Maar het was niet voldoende. Na een fase vol motivatie om gezond te leven, vielen we terug in onze oude levensstijl en jojo-den we terug naar ons oude gewicht…

Kan het ook anders? Wat is het geheim van blijvend slank-zijn?

De antwoorden op deze vragen ben ik gaan zoeken in vakliteratuur (best logisch als je een gepromoveerde wetenschapper bent) en in gedegen opleidingen rondom de thema’s voeding, gewicht, mentale kracht en coaching. Tot dusver heeft mijn reis al vele fijne resultaten opgeleverd. Mijn wensgewicht heb ik nog niet helemaal te pakken, maar de weg ernaartoe heb ik gevonden: al ruim anderhalf jaar geen ge-jojo meer!

Ik weet inmiddels dat het in je eentje echt niet te doen is om een gezonde levensstijl vol te houden. Vandaar dat ik via Commit probeer om samen met jou gezonder te leven, je wensgewicht te bereiken en fitter te worden! Neem je de uitnodiging aan?

 

Wat maakt een Commit afval vakantie in Oostenrijk anders dan andere dieet-programma's?

 

Commit is super compleet. Commit omvat alle aspecten die met een verandering in levensstijl te maken hebben. Het gaat niet alleen om bewegen, niet alleen om voeding, niet alleen om motivatie: Commit combineert al deze factoren. Commit gaat dus verder dan andere programma’s. En je bent ook nog eens op vakantie op een fantastisch mooie plek in Oostenrijk!

 • Keus: Je kunt kiezen tussen een week in Oostenrijk samen met andere deelnemers, waarin de focus ligt op lekker sporten, bewegen en gezond eten (de Commit Groepsweek); of een exclusief prive verblijf waarin jij nog meer centraal staat, met individuele begeleiding op maat (Commit Individueel).

 • Contact: Je bent in persoonlijk contact met ons en eventueel met de andere deelnemers.Natuurlijk maken we ook gebruik van online contact mogelijkheden, maar de kern van Commit is het verblijf in Karinthie.

 • Programma: Je bent de hele dag bezig, op jouw nivo, in de prachtige Oostenrijkse natuur, begeleid door professionele trainers.

 • Volpension: Voor lekkere en gezonde maaltijden en snacks wordt gezorgd. Dat maakt het gemakkelijker om af te vallen tijdens je gezonde vakantie in Oostenrijk!

 • Coaching: voor, tijdens en na jouw individueel verblijf gaan we samen op zoek naar jouw doelen. Wil je afvallen? Wil je ontspannen met het thema eten om leren gaan? Wil je fitter worden? Wil je een gezondere levensstijl beginnen? Samen werken we aan jouw doelen!

 • Follow-up: We blijven met jou in contact! Tot wel 6 maanden na een individueel verblijf.

Wat zeggen vorige deelnemers over onze gezonde vakantie in Oostenrijk?

De sportieve Groepsweken aan de Klopeinersee (fitter worden en/of afvallen):

Sinds 2014 organiseren we al speciale sportweken in Oostenrijk (Bootcamp Drei Türme) die als basis hebben gediend voor Commit. En daar hebben we superleuke reacties op gekregen. Een paar voorbeelden.

 • Patricia: ‘(…) der Alltag hat uns fast wieder, aber noch immer erzähle ich begeistert von unserer gemeinsamen Woche bei Euch. (…)’
 • Britta: ‘(…) ich habe die Woche bei Euch so sehr in schöner Erinnerung behalten, dass ich mir immer wieder mal die Fotos anschaue. Nach dem Bootcamp bei Dir war ich so gut drauf und war voller Elan, dieses Lebensgefühl möchte ich gern wiederfinden (…)’
 • Martina: ‘(…) Da mir der Morgensport während des Bootcamps echt gut getan hat, versuche ich auch zuhause, des öfteren in der Früh eine Runde zu laufen. Danach kann ich das Frühstück so richtig genießen (…)’
 • Anja: ‘(…) Ich würde schrecklich gerne wieder kommen. (…)’

Het individuele verblijf in Oostenrijk met prive training en begeleiding om af te vallen:

In 2021 is de eerste Commit Individueel week in Karinthie geweest. De dappere deelneemster was Karin. Wat vond zij ervan?
De vier basisbehoeftes vervuld
Inhoud Commit

De vier basisbehoeftes vervuld

Mensen hebben andere mensen nodig. Menselijke relaties en contacten met andere mensen beïnvloeden ons wel-behagen en ons wel-zijn (1). Voor…
Read More
2 Replies
Verslag van een Try-out week die niet plaatsvond
Inhoud Commit

Verslag van een Try-out week die niet plaatsvond

Het is woensdag, 16 juni 2021 – eigenlijk zouden we net de eerste helft van de eerste Commit Try-out week…
Read More
Welk dieet is eigenlijk het beste?
Voeding

Welk dieet is eigenlijk het beste?

Stel: je wilt gewicht verliezen. Welk dieet kun je dan het beste kiezen om dat te bereiken? Geloof me, ik…
Read More
Is Commit iets voor mij?
Doelgroep Commit

Is Commit iets voor mij?

Herken jij jezelf in deze beschrijving?Je hebt je leven best goed op orde. Je hebt geen grote problemen, je draagt…
Read More
Corona & reizen naar Oostenrijk
Corona

Corona & reizen naar Oostenrijk

Onze eerste Try-out week was gepland voor de week van 12 juni 2021..Eind mei hebben we besloten deze eerste week…
Read More
Je wilt gezonder gaan leven, gezonder eten. Meer sporten en bewegen. Je wilt je beter voelen, tevreden zijn met jezelf en je lijf. Een gezonder evenwicht in je leven bereiken. Je wilt wat kilo’s kwijt en ze ook niet meer terug zien. Je weet dat je echt iets in je levensstijl wilt veranderen, maar hoe pak je dat aan? Hoe hou je het vol, ook op de lange termijn? Alleen is het moeilijk. Via online programma’s is het moeilijk. Maar samen met ons – met echt, persoonlijk contact – lukt het wel!
Wat bieden we jou?
 • Je begint met een intensieve, ‘ultra’ all-inclusive week in Oostenrijk.
 • We koken voor je, gezond & lekker. Alle maaltijden en (gezonde) drankjes zijn inbegrepen.
 • Samen met de groep sport & beweeg je veel, begeleid door ervaren en motiverende trainers. Alle trainingen en activiteiten zijn inbegrepen.
 • We werken aan je mentale kracht. Je gaat ‘samenwerken met’ ipv ‘vechten tegen’ jezelf. Alle workshops, oefeningen en coachings zijn inbegrepen.
 • We maken samen met jou een plan voor je toekomst, want na deze intensieve en motiverende week gaan we samen door. Een jaar lang persoonlijke begeleiding is inbegrepen. Hier vind je een uitgebreide beschrijving van het package – Wat krijg je?
Jij doet het, maar niet alleen: wij begeleiden jou en zijn jouw valscherm.

Ja, ik wil mijn levensstijl veranderen! Stuur mij het gratis e-boekje ‘Programma, oefeningen en recepten – een voorbeelddag uit de Commit Kick-off week’.

Wie is Commit?
Commit is bedacht en opgezet door mij, Susan. Waarom? Omdat het er nog niet is. En dat is een gemis. Al jaren probeer ik gezonder te leven, m’n gewicht stabiel te krijgen. Sinds 2014 organiseren we speciale sportweken in Oostenrijk. Die waren telkens een mooie stap in de goede richting. Maar niet voldoende. Na een fase vol motivatie volgde steeds een fase waarin ik terug in m’n oude levensstijl viel. En dat gold ook voor vele andere deelnemers. Hoezo? Waarom? Kan het anders? Ik heb me door deze vragen meer verdiept in de wetenschap en kennis rondom de thema’s voeding, gewicht, gezondheid, mentale kracht en coaching. Voor mezelf heeft mijn reis tot dusver al vele fijne resultaten opgeleverd. En nu zou ik dolgraag jou begeleiden op jouw reis naar je nieuwe levensstijl!
Wat maakt Commit anders dan andere programma’s?
Commit is compleet. Commit omvat alle aspecten die met een verandering in levensstijl te maken hebben. Commit gaat verder. En daardoor ga jij verder.
 • Je bent in persoonlijk contact met ons en de andere deelnemers – niet alleen online.
 • Je bent de hele dag bezig, op jouw nivo, in de prachtige Oostenrijkse natuur, begeleid door professionele trainers – niet zomaar vrijblijvend een uurtje.
 • Voor lekkere en gezonde maaltijden wordt gezorgd – geen moeilijke keuzes bij een ongezond buffet.
 • Je krijgt bagage mee, informatie over voeding, trainingen, mentale kracht – geen ‘terug bij af’ of zwart gat.
 • Je krijgt persoonlijke coaching tijdens de week en ook in de periode erna – geen standaard massaprodukt.
 • Gedurende een jaar blijven we regelmatig met jou in contact en blijven we samenwerken aan jouw plan – je staat er een jaar lang niet alleen voor.
Wat zeggen vorige deelnemers?
We starten dit jaar met Commit – de reacties gaan we graag delen. Sinds 2014 organiseren we al speciale sportweken (Bootcamp Drei Türme) die als basis hebben gediend voor Commit. En daar hebben we superleuke reacties op gekregen. Een paar voorbeelden.
 • Patricia: ‘(…) der Alltag hat uns fast wieder, aber noch immer erzähle ich begeistert von unserer gemeinsamen Woche bei Euch. (…)’
 • Britta: ‘(…) ich habe die Woche bei Euch so sehr in schöner Erinnerung behalten, dass ich mir immer wieder mal die Fotos anschaue. Nach dem Bootcamp bei Dir war ich so gut drauf und war voller Elan, dieses Lebensgefühl möchte ich gern wiederfinden (…)’
 • Martina: ‘(…) Da mir der Morgensport während des Bootcamps echt gut getan hat, versuche ich auch zuhause, des öfteren in der Früh eine Runde zu laufen. Danach kann ich das Frühstück so richtig genießen (…)’
 • Anja: ‘(…) Ich würde schrecklich gerne wieder kommen. (…)’

Ja, ik wil mijn levensstijl veranderen! Stuur mij het gratis e-boekje ‘Programma, oefeningen en recepten – een voorbeelddag uit de Commit Kick-off week”.

De vier basisbehoeftes vervuld
Inhoud Commit

De vier basisbehoeftes vervuld

Mensen hebben andere mensen nodig. Menselijke relaties en contacten met andere mensen beïnvloeden ons wel-behagen en ons wel-zijn (1). Voor…
Read More
2 Replies
Verslag van een Try-out week die niet plaatsvond
Inhoud Commit

Verslag van een Try-out week die niet plaatsvond

Het is woensdag, 16 juni 2021 – eigenlijk zouden we net de eerste helft van de eerste Commit Try-out week…
Read More
Welk dieet is eigenlijk het beste?
Voeding

Welk dieet is eigenlijk het beste?

Stel: je wilt gewicht verliezen. Welk dieet kun je dan het beste kiezen om dat te bereiken? Geloof me, ik…
Read More
Is Commit iets voor mij?
Doelgroep Commit

Is Commit iets voor mij?

Herken jij jezelf in deze beschrijving?Je hebt je leven best goed op orde. Je hebt geen grote problemen, je draagt…
Read More
Corona & reizen naar Oostenrijk
Corona

Corona & reizen naar Oostenrijk

Onze eerste Try-out week was gepland voor de week van 12 juni 2021..Eind mei hebben we besloten deze eerste week…
Read More