Verslag van een Try-out week die niet plaatsvond

Het is woensdag, 16 juni 2021 – eigenlijk zouden we net de eerste helft van de eerste Commit Try-out week er op hebben zitten…

Het is warm. Volgens de ‘Weer & Radar’ app 28°C. Lekker! Ook de rest van de week, zelfs zo lang als de app probeert te voorspellen (14 dagen), staan alleen maar zonnetjes en temperaturen tussen de 27 en 32°C genoteerd. Hier in Kärnten zijn dat zalige temperaturen. Warm, maar niet zo verstikkend als het in Nederland zou zijn. Ideale omstandigheden voor een vakantie aan de Klopeinersee dus!

Alternatieve werkelijkheid

Elke dag denk ik er even aan: wat als we de Try-out week niet hadden opgeschoven naar september?
Wat zouden we vandaag gedaan hebben?
Wat zouden we vandaag ook alweer eten? Hoe lekker en bijzonder zouden de deelnemers onze maaltijden vinden?
Welke mentale oefeningen zouden we vandaag gaan doen?
Welke mooie interacties zouden we in onze groep inmiddels al hebben gehad?
Hoe enthousiast zouden de deelnemers over onze mooie locatie zijn? Zouden ze liever langer willen blijven?

Wat had je al gedaan als je deelnemer was geweest?

We zouden elkaar zaterdag 12 juni in Haus Seidendorf hebben getroffen. Kennis hebben gemaakt met elkaar. In een eerste gesprek zou ik, met elk van jullie, je doelen voor de week hebben doorgenomen. Ook zouden jullie kennis hebben gemaakt met Stefan, één van de 3 trainers. We zouden samen lekker hebben gegeten, buiten, aan een grote tafel, met op de achtergrond 3 zwaar geïnteresseerde paarden. Naderhand zouden we nog een stukje gaan wandelen, zodat jullie de directe omgeving van Haus Seidendorf leren kennen. Misschien nog wat nakletsen in de zachte avondwarmte, of vroeg naar bed, want je hebt misschien een lange reis achter de rug.

Al vele fijne indrukken – en het is pas de aankomstdag…

Iets voor jou?

Lijkt het je wat om een week lang met jezelf bezig te zijn? Veel te bewegen, gezond en lekker te eten, samen met de trainers en met mij te werken aan jouw gezonde toekomst?? Ik hoop het! Ik stuur je graag een gratis E-boekje toe, waarin ik een voorbeeld-dag uit de Kick-off week in detail beschreven heb, met daarin ook enkele lekkere recepten en een beschrijving van oefeningen/trainingen die we doen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze eerste Try-out week was gepland voor de week van 12 juni 2021.. Eind mei hebben we besloten deze eerste week te …

Mensen hebben andere mensen nodig. Menselijke relaties en contacten met andere mensen beïnvloeden ons wel-behagen en ons wel-zijn (1). Voor de psycholoog …