Voeding

Veel veranderingen in levensstijl hebben links of rechts met voeding te maken. Zelfs als je doel niet direct met je gewicht of met je eetgedrag te maken heeft. Dan nog heeft datgene wat je eet en hoe je het eet heel waarschijnlijk toch invloed op het bereiken van je doel. Vandaar dat voeding één van de vier pilaren is waarop het Commit programma is gebouwd.

Tijdens de Kick-off week in Oostenrijk koken we voor je. Elke dag krijg je 3 maaltijden en soms ook nog een snack tussendoor. De maaltijden zijn super lekker en tegelijkertijd gezond. We passen de hoeveelheid eten aan op jouw doelstelling. Als je komt om sterker te worden, zul je een andere portie krijgen dan wanneer je komt om af te vallen. We kunnen rekening houden met voedingsallergieën en met vegetarische wensen. Helaas kunnen we geen vegane variant aanbieden.

In de workshops over voeding gaan we dieper in op de theorie, maar we gaan ook praktisch aan de slag. Als je wilt, kun je onze manier van koken mee naar huis nemen, met recepten en al. Je kunt er die dingen uitpikken die voor jou van toepassing kunnen zijn. Tijdens de voorbereiding op de Follow-up gaan we hier samen verder op in.